Chat cu Bellabell

 Acasa \  Femeie Bucuresti \ Bellabell
 
Bellabell
Bellabell
Bellabell
Bellabell
Bellabell
NAN
... Bellabell - 29 ani Descriere: Fiecare persoana este unica. Daca as fi o persoana comuna, ce te ar mai atrage la mine? Imi place sa vad frumosul din orice, iau lucrurile bune, imi place noul, nu critic si nu accept sa fiu criticata. Daca cineva ma accepta nu mi va cere niciodata sa ma schimb. Nu, nu sunt dificila, sunt f. joviala, urasc minciuna, ipocrizia, lasitatea. Iubesc pers. ptr sufletul ei!la dragoste trebuie sa raspunzi numai cu dragoste! in rest, sunt un om ca toti ceilalti, un om cu vise, cu framantari, cu regrete. sunt un om imperfect, care viseaza la o lume perfecta si incerc sa contribui la aceasta lume daruind cea ce am mai bun in mine. Nu concep viata fara muzica, fara carti, fara iertare, fara prietenie, fara amintiri frumoase, fara iubire. V a salut pe toti, cei cu interese comune!

Contacteaz-o pe bellabell

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.