Chat cu Dominte

 Acasa \  Femeie Botosani \ Dominte
 
Dominte
Dominte
Dominte
Dominte
NAN
... Dominte - 30 ani Descriere: Poate fi usor sa judeci si sa critici, dar chiar nu te-ai gandit vreodata ca tot cea ce tu percepi ca fiind rau pentru celalalt poate reprezenta calea catre trezire, catre evolutie, catre cel mai mare bine? Renunta la a mai privi lucrurile si experientele vietii printr-un orizont atat de mic si deschide-te catre unul mai larg, catre o perspectiva inalta, care iti poate aduce o multime de constientizari si raspunsuri. Viata este mult mai mult decat tot ce se vede, totul se petrece cu un scop mult mai mare decat tot ce se vede, totul se petrece cu un scop mult mai mare decat putem crede noi. Este de ajuns doar sa te deschizi catre aceasta posibilitate si vei simti ceva aparte, acel ceva la care nu ai mai renunta niciodata.

Contacteaz-o pe dominte

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.