Chat cu Elenne

 Acasa \  Femeie Galati \ Elenne
 
Elenne
Elenne
Elenne
Elenne
Elenne
NAN
... Elenne - 32 ani Descriere: Sunt o persoana deschisa dialogului, imi place sa cunosc oameni inteligenti, fini, de la care sa am ce invata si cu care sa pot face schimb de idei, de experienta. Si ca sa ne cunoastem mai bine, va intind o mana virtuala si ma prezint: Am sintetizat in cateva vorbe ani intregi de cautari, munca, esecuri, impliniri si dezamagiri. Am cunoscut lumi despre care credeam ca sunt miraculoase, dar care, intr-un final, s-au dovedit a fi false. Am intalnit oameni care pareau zei si zeite dar care, in realitate, nu erau decat niste fiinte fara caracter. La polul opus, am avut prilejul sa intalnesc persoane pe care n-as fi dat doi bani, dar care mi-au demonstrat cat de mult pot insela aparentele. Si-am invatat sa nu mai judec oamenii inainte de-a intra in contact cu ei. Si-am invatat ca nu e suficient sa ai bani, ca sa fii bogat. Si nu-i suficient sa ai scoala, ca sa-ti faci meseria si sa ai succes. Cateodata diplomele nu te-ajuta la nimic sau, mai grav, te pot incurca. Am invatat multe, dar mai am multe de invatat de la oameni care-si duc viata cu demnitate si care au cei sapte ani de acasa (chiar daca acea casa n-are piscina, marmura si scara interioara).

Contacteaz-o pe elenne

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.