Chat cu Free_free

 Acasa \  Femeie Iasi \ Free_free
 
Free_free
Free_free
NAN
... Free_free - 37 ani Descriere: Stiu totul despre cum e sa fi inselata, dar aproape nimic despre fericire. Stiu cum e sa simti ca esti doar la o aruncatura de bat de cea ce ar putea fi o viata implinita si totul sa se transforme peste noapte in cosmar, intr-o cadere libera din varful unui munte. Intrebarea si misterul vietii mele ramane daca voi invata ca o pasare sa planez, daca voi gasi pe cineva care sa fie vantul de sub aripile mele, pe cineva care sa-mi arate ca visele pot deveni realitate si ca totusi mai exista cate un OM care merita increderea si dragostea. Intotdeauna am luptat prea mult pentru dragoste. As vrea macar o data sa lupte si dragostea pentru mine Fericirea poate fi sporita daca o imparti cu oamenii pe care-i pretuiesti, iar satisfactia creste in masura in care stii sa o daruiesti.

Contacteaz-o pe free_free

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.