Chat cu Iulianaalexandra

 Acasa \  Femeie Gorj \ Iulianaalexandra
 
Iulianaalexandra
Iulianaalexandra
Iulianaalexandra
Iulianaalexandra
Iulianaalexandra
NAN
... Iulianaalexandra - 33 ani Descriere: Daca vreti doar o aventura. nu sunt eu persoana potrivita. deci hai sa nu ne irosim timpul. e prea pretios ;). si DA am un copil. Cum ar fi sa uitam cuvintele? Sa ne privim in ochi si sa stim ori sa intoarcem spatele si sa intelegem? Sa lasam privirea in jos si sa fim sarutati pe frunte ori sa privim pierduti in gol si sa fim luati in brate? Sa fim piele langa piele si sa ne vorbim, sa ne luam de mana si sa intelegem? Cum ar fi sa nu mai avem nevoie de lumina? Sa mergem prin viata cu ochii inchisi, bajbaind cu varful degetelor peretii sufletelor, timid la inceput, si apoi orbi fiind sa gasim drumul catre casa. Sa ajungem acasa. Cum ar fi sa nu ne mai fie teama? Sa iesim in fiecare zi pe usa ca si cum n-avem nimic de pierdut. Sa spunem te iubesc, mi-a fost dor, vreau sa te vad, sa luptam pentru cea ce ne dorim fara sa simtim ca ne lezam orgoliul? Cum ar fi sa nu mai doara? Sa nu mai simti nimic cand isi baga coltii in tine exact cum infingi un cutit intr-o conserva, cand opereaza pe viu cu aceleasi maini reci, sterile, si iti toaca sufletul cu miscari mecanice? Cum ar fisa nu ne mai mintim? Sa nu ne mai mintim pe noi insine, sa ne intelegem, sa fie totul clar, limpede, caligrafic, concis, ca o lectie scrisa pe tabla. Cum ar fi sa fim impacati, sinceri, transparenti? Sa avem sufletul ordonat la fel ca sifonierul, sa ne cautam oamenii in amintiri la fel cum am cautat azi dimineata camasa alba pe care am purtat-o la prima intalnire. Sa il gasesc acolo, asezat pe umeras, intre rochia neagra cu spatele gol si bluza din dantela. Sa il probez sa vad daca se asaza pe mine la fel ca la inceput, sa ii simt mirosul, sa imi amintesc cum a fost. Cum ar fi sa nu ne mai pese? Sa fim impacati, zambitori, detasati. Sa intelegem ca fiecare din noi duce lupta lui, ca unii rai au fost lasati pe pamant, iar altii au devenit asa, ca unora le este teama, iar altora pur si simplu nu le pasa, ca cei care te iubesc te cauta, iar uneori tocmai pentru ca te iubesc nu fac asta. Cum ar fi sa ascultam de intuitie? Sa uitam de clise obosite si sa nu cautam raspunsuri in altii, sa avem incredere in sufletul nostru? Sa nu mai lasam loc de cum ar fi fost dacaa ? Cum ar fi sa fie asa?

Contacteaz-o pe iulianaalexandra

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.