Chat cu Marysenzuala

 Acasa \  Femeie Neamt \ Marysenzuala
 
Marysenzuala
Marysenzuala
Marysenzuala
Marysenzuala
NAN
... Marysenzuala - 36 ani Descriere: Sunt doar un om. iubit, urat, aprobat, dezaprobat, acceptat, respins, inteles, neinteles, admirat, judecat, . , sunt doar un simplu om, care are nevoie de pace interioara, de echilibru, de locul lui sub soare, de steaua lui pe cer, de vise, . un om care vrea sa iubeasca si sa fie iubit. " Acest site are un nume frumos: "Sentimente" si cred ca a fost creat pentru a da posibilitatea celor care vin aici sa exprime sentimente de bunatate si frumusete interioara care rezulta din calitati umane. Nu sentimente de ura, dispret sau batjocura. Sunt aici in cautarea unei relatii serioase, bazata pe dragoste si respect. Am completat profilul cu detalii despre cea ce-mi doresc. PS Am 170cm si 63 kg

Contacteaz-o pe marysenzuala

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.