Chat cu Mihaela1971

 Acasa \  Femeie Cluj \ Mihaela1971
 
Mihaela1971
Mihaela1971
Mihaela1971
Mihaela1971
Mihaela1971
NAN
... Mihaela1971 - 37 ani Descriere: Femeia ideala nu are prejudecati si tabuuri: nici in limbaj sau in modul de exprimare si nici in pat… mai ales in pat! Femeia stie cand e cazul sa intrebe si sa discute ceva fara sa se simta incomod. Este preferabil sa nu tina lectii de morala sau discursuri religioase bazate pe cat de neimportant este de fapt sexul. Femeia ideala merge la pescuit, la munte sau la meci. Stie sa isi faca atent partenerul atunci cand acesta greseste, sau cand vrea ceva de la el fara ca gestul ei sa para lipsit de sensibilitate. Ii place sa facem cumparaturile impreuna, sa decidem mereu ce mancam si unde. Odata ajunsi acasa impartim in doua bucataria, patul sau orice. OARE SUNT IDEALA?

Contacteaz-o pe mihaela1971

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.