Chat cu Mimi72

 Acasa \  Femeie Bucuresti \ Mimi72
 
Mimi72
Mimi72
Mimi72
Mimi72
Mimi72
NAN
... Mimi72 - 29 ani Descriere: Despre mine Sunt azi ce nu am fost ieri si ce nu voi fi maine si totusi oricate zile ar trece raman tot eu. Acelasi nume, aceasi prezenta doar modul de gandire se schimba. Ieri am fost un copil azi poate sunt un om matur, dar cine stie. Si oricum pe cine intereseaza? Prietenii adevarati stiu cine sunt, restul. raman doar vorbe-n vant. Nu sunt probabil cum ceilalti si-ar dori sa fiu, sunt doar asa cum vreau eu. Nu e nevoie ca altii sa ma ajute sa traiesc, urmand orbeste regulile pe care ei le impun. Sa ascult parerile lor despre cum ar fi viata si despre cum ar trebui sa o traiesc. imi urmez principiile si imi fac singura drumul pe care vreau sa il urmez. Nu imi pasa de ploi, nu imi pasa de soare. Nu imi pasa de frig, nu imi pasa de caldura, imi urmez destinul indiferent de timpurile ce le am in fata. Nu imi cunosti idealurile, nu ai nici cea mai mica ide despre visurile mele. Nu ma cunoaste nimeni asa cum eu nu cunosc pe nimeni. Nu imprumut ideile altora ci imi crez propriile ideii. Si nici nu sunt cea ce a fost cineva odata. Nu vreau sa ma judece nimeni deoarece imi cunosc propriile greseli si ma declare vinovata de ele. Poti sa ma urasti, poti sa ma iubesti, poti sa ma adori deoarece pentru mine esti la fel ca ceilalti care nu simt nimic. Care nici macar nu stu cine sunt si probabil nici nu vor sa afle. Sunt prietena cu nepasarea si doar acei care merita cu adevarat primesc mana mea, sufletul meu intreg. Pentru ceilalti sunt doar o umbra ii bantuie intr-un mod ipocrit si ironic. Iertarea pentru mine nu exista. Azi gresesti, se mai intampla uneori. O vei face si maine. in fiecare zi gresesc si eu si totusi nu pare ca am invatat ceva din aceste greseli. Gresesc azi si maine voi face aceiasi greseala. E cursul vietii care ne poarta sufletele in timp pentru a-si gasi un rost. M-am lasat purtata de vant si am ajuns aici. Maine o sa-mi continuu drumul pana ce voi ramane doar niste litere pe o foaie dintr-un caiet invechit.

Contacteaz-o pe mimi72

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.