Chat cu Nora78

 Acasa \  Femeie Hunedoara \ Nora78
 
Nora78
Nora78
Nora78
Nora78
Nora78
NAN
... Nora78 - 33 ani Descriere: Mi s-a spus ca-s in afara clopotului lui Gauss. Imi place la teatru, nu teatrul. Prefer adevarul care doare, in locul minciunii care mangaie, asa ca nu alege sa-mi spui ce crezi tu ca mi-ar placea sa aud. Imi place sa folosesc toate tastele, inclusiv cratima si virgula (nu sari ca ars, inteleg gresesile de tastare, dar nu si erorile de utilizator). Nu discut cu barbati insurati (nu ma intereseaza ca nevasta nu te satisface, te bate, iti da mancare afumata, te-a inselat, etc. ). Nu caut sa ai ochii verzi, negri sau rosii. Nici sa fii dintr-o zodie anume, desi am niste lei in cap (nu, nu este vorba de lei cu care poti cumpara printre altele pussy/pitzi/mimi). Am gasit defecte pozitive si calitati negative care imi plac, dispersate in mai multi barbati. Acum caut sa gasesc cat mai multe dintre acestea intr-unul singur.

Contacteaz-o pe nora78

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.