Chat cu Rebecared

 Acasa \  Femeie Mures \ Rebecared
 
NAN
... Rebecared - 36 ani Descriere: Unii oameni vin si pleaca repede din viata noastra, altii stau o vreme, punandu-si amprenta pe inima noastra. Dupa plecarea lor, nu vom mai fi niciodata aceiasi. (Octavian Paler) Sunt o fire introvertita si misterioasa. Imi urmaresc indeaproape obiectivele si, in general. reusesc sa-mi controlez sentimentele sau intentiile. Sunt sceptica si sarcastica, dinamica si energica, egoista si orgolioasa riguroasa si perfectionista, ingenioasa si inventiva, posesiva si generoasa, visatoare si lucida, loiala si sincera, nu ma incred foarte usor in cei din jur. Determinarea si vointa sunt trasaturile de baz? ale personalit??ii mele. Sunt o leoaica veritabila! Nu uita ca si oamenii sunt precum trandafirii. Nu uita ca frumusetea este trcatoare. viata este asemeni unei miresme, azi esti imbietor dar maine poti sa-ti pierzi parfumul, doar un lucru ramane esential : sufletul, iubirea, bunatatea, sinceritatea. Nu sunt cea mai frumoasa femeie din lume, dar atunci cand ies din casa imi iau cu mine zambetul si vorbele bune cu care infrumusetez ziua celorlalti ! Cineva va fi mereu mai frumos, mai inteligent, mai puternic, mai norocos, mai bun, decat mine. dar acel cineva nu va fi niciodata ca mine. !.

Contacteaz-o pe rebecared

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.