Chat cu Sabina

 Acasa \  Femeie Bucuresti \ Sabina
 
Sabina
Sabina
Sabina
Sabina
Sabina
NAN
... Sabina - 33 ani Descriere: in ochii mei, femeia adevarata e femeia care a cazut de nenumarate ori, dar s-a ridicat de fiecare data – mai cu rani in suflet, mai cu inima sfasiata, dar s-a ridicat. Femeia adevarata e femeia care reuseste sa treaca cu demnitate peste o despartire, si nu se injoseste pentru a pastra in viata ei o persoana care nu isi mai doreste sa fie acolo; accepta ca nimic nu dureaza pentru totdeauna. O femeie adevarata este o femeie care se respecta suficient de mult incat sa plece de langa ce ii face rau. O femeie adevarata are curaj sa planga. O femeie adevarata nu renunta; stie ce vrea si stie ce trebuie sa faca ca sa obtina cea ce vrea. Nu cucereste un barbat prin favoruri trupesti, ci prin felul in care paseste, prin simplitatea si delicatetea ei; Nu ofera totul de-a gata. Nu se pune pe tava si nu se vinde. ?tie ce e al ei si stie sa apere ce-i apartine. O femeie adevarata stie sa isi spuna cuvatul fara sa se foloseasca de mijloace diavolesti. O femeie adevarata stie sa iubeasca. Nu da niciodata inapoi de la deciziile pe care le ia, pentru ca stie ca in momentul in care le-a luat erau cea mai buna optiune. O femeie adevarata NU se razbuna; ea stie ca cea mai buna arma impotriva rautatilor este indiferenta. O femeie adevarata e una la o mie; si nu orice barbat stie sa o aprecieze la adevarata ei valoare.

Contacteaz-o pe sabina

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.