Chat cu Ssssssssss

 Acasa \  Femeie Bucuresti \ Ssssssssss
 
Ssssssssss
Ssssssssss
Ssssssssss
Ssssssssss
Ssssssssss
NAN
... Ssssssssss - 28 ani Descriere: pana acum doi ani as fi scris scurt - frumoasa, desteapta si devrema acasa acum. (nu am mai avut timp de o asemenea introspectie analitica de f. mult timp) si nu vorbesc prea mult despre mine, am lasat pe cei din jur sa vorbeasca, eu m-am straduit sa fac, sa devin, sa aiba despre ce vorbi, asa ca o sa spun doar ce mi-a adus mie varsta- Un plus de cunostinte?as spune mai degraba ca un deficit, uitarea crescand in fiecare zi ce trece. dar mi-a adus si ceva deosebit de pretios, lucrurile pe care le-am aflat pe cont propriu, iar acestea alcatuiesc micul meu capital de certitudini, agoniseala mea pentru viata. am in sfarsit puncte de vedere, stiu ce vreau, pot sa spun fara sa ezit ce imi place si ce nu, pot sa disting intre lucrul inteles cu adevarat si a ma preface ca doar am inteles, nu mai pot fi dusa de nas de mode si atrasa de false adancimi, am capatat o anume indemanare in a distinge esentialul de contrafacut si trecator.

Contacteaz-o pe ssssssssss

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.