Chat cu Wiwi_w

 Acasa \  Femeie Bucuresti \ Wiwi_w
 
Wiwi_w
Wiwi_w
Wiwi_w
NAN
... Wiwi_w - 35 ani Descriere: Dragostea indelung rabda; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieste, nu se lauda, nu se trufeste. Dragostea nu se poarta cu necuviinta, nu cauta ale sale, nu se aprinde de manie, nu gandeste raul. Toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. acestia prin viata si cuvantul lor, arata iubirea intrupata, care este Dumnezeu insusi – Dumnezeu este iubire Iubirea este dispozitia buna a sufletului, care-l face pe om sa nu prefere nimic altceva mai mult, decat sa-L cunoasca pe Dumnezeu. Dar este cu neputinta sa dobandeasca cu statornicie inlauntrul lui aceasta iubire cel care s-a lipit cu patima de ceva dintre cele pamantesti. * Sa nu spui ca doar credinta in Hristos poate sa te mantuiasca. Aceasta este cu neputinta, daca nu dobandesti si iubirea practica. Simpla credinta, care nu este insotita de fapte de iubire, nu foloseste la nimic, de vreme ce si demonii cred si se cutremura. * Asa cum amintirea focului nu incalzeste trupul, la fel si credinta fara iubire nu lumineaza sufletul cu cunoasterea lui Dumnezeu.

Contacteaz-o pe wiwi_w

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.