Chat cu Adry30

 Acasa \  Femeie Dolj \ Adry30
 
Adry30
Adry30
Adry30
Adry30
Adry30
NAN
... Adry30 - 34 ani Descriere: Sunt femeia care nu corespunde normelor, sunt acea care stie de la bun inceput ce vrea si, mai mult, si cum sa obtina acel ceva. Nu sunt o persoana cruda, ci doar ambitioasa si hotarata. Sunt insa o forta a naturii ndash; nestavilita, atipica, de necontrolat si de neimblanzit. Pentru mine nu exista jumatati de masura, solutii temporare si compromisuri. Sunt genul stormchaser, care cauta cu dinadinsul situatiile amenintatoare si furtunile vietii, fiindca numai in aceste situatii imi pot pune la incercare calitatile. Cea ce ma doboara este inertia lumii, pe care o astept tot timpul sa vina din urma. Ma doboara uratenia din sufletele oamenilor din jur, care ma sfatuiesc sa ma conformez, ca e mai sigur, ca da mai bine hellip; Sunt printre putinele persoane care se simt excelent in propria piele si care isi poarta destinul ca pe un accesoriu de lux, desi nu ma vei vedea niciodata zambindu-ti fals de pe coperta vreunei reviste mondene.

Contacteaz-o pe adry30

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.