Chat cu Aidacoral

 Acasa \  Femeie Bucuresti \ Aidacoral
 
Aidacoral
Aidacoral
... Aidacoral - 28 ani Descriere: I am neat, but not manic. I do not like the mess, but I appreciate that things are in their place. I am afectionate, very afectionate but not stufy I m not possessive just a big hint of jealousy, but not a sickly and excessive jealousy. I am calm and posed, polite, discret, very reserved, but when I have something to say, I say (live).

Contacteaz-o pe aidacoral

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 1.5eur+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.