Chat cu Angeliss82

 Acasa \  Femeie Prahova \ Angeliss82
 
Angeliss82
Angeliss82
NAN
... Angeliss82 - 36 ani Descriere: Un suflet deosebit si sensibil, echilibrata si rafinata, cu simtul umorului, corecta, vesela, stabila social, afectuoasa, selectiva. Caut un domn deosebit, educat si civilizat, pentru prietenie si comunicare, care sa-si doreasca vibratia unei iubiri sincere si frumoase. Nici o gratie exterioara nu este completa daca n-o dubleaza frumusetea interioara. Frumusetea sufletului raspandeste o lumina misterioasa asupra frumusetii fizice. Sunt clipe de nedefinit, acelea in care doua suflete isi vorbesc intr-o limba ce nu poate fi inteleasa decat de ele, iar ele se unesc tainic pentru viata acestei lumi. Omul este vesnic un invins al inimii sale. Inima omului are o fata pe care e scris TINERETE si pe verso INTELEPCIUNE !

Contacteaz-o pe angeliss82

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.