Chat cu Blondam

 Acasa \  Femeie Neamt \ Blondam
 
Blondam
Blondam
Blondam
Blondam
NAN
... Blondam - 28 ani Descriere: Foarte sensibila, dornica de avea un suflet pereche, . Cine isi doreste o relatie serioasa, stabila bazata pe respect si incredere rog sa indrazneasca sa ma contacteze in cel mai scurt timp. As prefera sa locuiasca in Buc. sau zonele cele mai apropiate. , intrucit nu doresc sa plec din casa mea. Daca cineva ar accepta sa se mute la mine poate fi din orice localitate. Regret sa spun ca in scurta perioada de cind ma aflu pe acest site, am constatat cum majoritatea barbatilor de virsta mea cauta porno-staruri, iar cei mai tineri vai doamne nu mai pot de focul femeilor "mature". Am descoperit o lume plina de promiscuitate, astfel ca dorintele si sperantele mele sint zadarnice in acest loc. TRIST.

Contacteaz-o pe blondam

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.