Chat cu Camicamelia81

 Acasa \  Femeie Bucuresti \ Camicamelia81
 
Camicamelia81
Camicamelia81
NAN
... Camicamelia81 - 40 ani Descriere: Ne petrecem mult timp stand si organizand lumea. Construim ceasuri, calendare si incercam sa ne prefacem ca suntem noi. dar care parte a vietii o controlom cu adevarat?Ce ar fi daca am alege exsistenta pura, intr-o realitate plasmuita. daca judeci un om cauta sa vezi cum iubeste! Dragostea este pentru oamenii care sunt realisti si suficient de inteligenti sa-si deschida inimile si mintile si realizeaza ca o relatie adevarata este fantezia finala!Nu am gasit inca acea relatie dar m-am scuturat de umbra timpului meu magic si m-am regasit. cred ca este un bun inceput.

Contacteaz-o pe camicamelia81

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.