Chat cu Camyyyy

 Acasa \  Femeie Bucuresti \ Camyyyy
 
Camyyyy
Camyyyy
Camyyyy
Camyyyy
Camyyyy
NAN
... Camyyyy - 39 ani Descriere: Sunt o persoana cu aspect fizic placut si cu mai multe atuuri decat am putut alege in descrierea obligatorie. Sunt deschisa in comunicare, calma si romantica, dau totul intr-o relatie si astept acelasi lucru. Imi place gospodaria si le invidiez pe casnice pentru asta. Sunt ordonata fara a fi obsedata de acest lucru.

Contacteaz-o pe camyyyy

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.