Chat cu Chibici

 Acasa \  Femeie Neamt \ Chibici
 
Chibici
Chibici
NAN
... Chibici - 38 ani Descriere: credincioasa perseverenta si foarte pretentioasa, PUN F. MULT ACCENT PE SINCERITATE SINT PERSEVERENTA NU IAU HOTARIRI IN GRABA BUNUL SIMT SI BUNELEMANIERE MAI EXACT RAFINAMENT SI ELEGANTA SINT CUVINTELE CARE MA CARACTERIZEAZA ASA CA DACA CINEVA ESTE DISPUS SA MA ABORDEZE SA NU UITE CA SINT FOARTE SENSIBILA IN CEIA CE PRIVESTE COMPORTAMENTUL SI EDUCATIA SLOGANUL MEU ESTE SINCERITATEA CA MINCIUNA ARE PICIOARE SCURTE NUMAI PRIN SINCERITATE POTI DESCOPERI IUBIREA ADEVARATA INCEPUTUL SI SFIRSITUL SINT ADEVAR IAR ADEVARUL E SINCERITATE IN TOT CE FACI SI CE SPUI GINDESTI SIMTI SUFLETUL IMI ESTE DESCHIS PTR. CEL CE VREA SA CUNOASCA CU ADEVARAT O DRAGOSTE SI DEVOTAMENT SI DE CE NU MULTA IUBIRE SI AFECTIUNE

Contacteaz-o pe chibici

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.