Chat cu Claudia851

 Acasa \  Femeie Ialomita \ Claudia851
 
Claudia851
Claudia851
Claudia851
... Claudia851 - 28 ani Descriere: Un fel de-a mai lungi, cea mai frumoasa zi Ar fi dac-am mai putea minti. Am da ceasul inapoi, ai fierbe doua oua moi Mi-ai spune ca-n casa, suntem doar noi. Tacerea te-ar ajuta, sa scapi de-ntrebarea mea Din toate-ntrebarile…cea mai grea Cand seara s-ar face gri, nu te-ai mai putea stapani Din baie la telefon, ai vorbi. Cu glasul intunecat, cu aerul imbufnat Orice numai sa ma vezi. Si-atunci te-ntrebi mai stii, cea mai frumoasa zi? …. A fost la-nceput cand nu ma puteai mintď.

Contacteaz-o pe claudia851

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.