Chat cu Cml

 Acasa \  Femeie Teleorman \ Cml
 
Cml
NAN
... Cml - 28 ani Descriere: Sunt o persoana serioasa, cu simtul umorului, plina de viata, iubitoare de tot ce e frumos. Am o pasiune foarte mare si acea este vanatoare. Ar mai fi o MARE rugaminte. daca nu va convine profilul meu. ar fi mai bine sa raspundeti decent. si nu brutal. aveti acea finete a barbatilor din perioada trecuta. indiferent ce varsta avem. cred ca meritam respect. Va multumesc. Celei care minte. de Minulesc! Eu ştiu c-ai să mă-nşeli chiar maine. Dar fiindcă azi mi te dai toată, Am să te iert - E vechi păcatul Şi nu eşti prima vinovată!. In cinstea ta, Cea mai frumoasă din toate fetele ce mint, Am ars miresme-otrăvitoare icirc;n trepieduri de argint, In pat ţi-am presărat garoafe Şi maci - Tot flori insangerate - Şi cu parfum de brad pătat-am dantela pernelor curate, Iar icirc;n covorul din perete ca şi-ntr-o glastră am icirc;nfipt Trei ramuri verzi de lămaiţă Şi-un ram uscat de-Eucalipt. Dar iată, Bate miezul nopţii. E ora cand amanţii, -altadată, Sorbeau cu-amantele-mpreună otrava binecuvantată. Deci vino, Vino şi desprinde-ţi din pieptenul de fildeş părul, Infinge-ţi in priviri Minciuna Şi-n caldul buzei Adevărul Şi spune-mi: Dintre iţi avură norocul să te aibă-aşa Caţi au murit Şi caţi blesteamă de-a nu te fi putut uita?. Eu ştiu c-ai să mă-nşeli chiar maine. Dar fiindcă azi mi te dai toată. Am să te iert - E vechi păcatul Şi nu eşti prima vinovată!. Deci nu-ţi cer vorbe-mperecheate de sărutări, Nu-ţi cer să-mi spui Nimic din tot ce-ai spus la alţii, Ci tot ce n-ai spus nimănui. Şi nu-ţi cer patima nebună şi fără de sfarşit, Nu-ţi cer Nimic din ce poetul palid Cerşeşte-n veci de veci, stingher, Voi doar să-mi schimbi de poţi o clipă Din şirul clipelor la fel, Să-mi torni in suflet infinitul unui pahar de hidromel, In păr să-mi impleteşti cununa de laur verde Şi in priviri Să-mi impietreşti pe veci minciuna neprihănitelor iubiri. Şi-aşa tăcuţi - Ca două umbre, trantiţi pe maldărul de flori - Să-ncepem slujba-n miez de noapte Şi maine s-o sfarşim in zori!

Contacteaz-o pe cml

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.