Chat cu Crin_alb

 Acasa \  Femeie Bacau \ Crin_alb
 
Crin_alb
Crin_alb
Crin_alb
NAN
... Crin_alb - 36 ani Descriere: SUNT o persoana careia ii place sa fie in permanenta informata (si nu ma refer la barfe, mondenitati sau alte chestii de acest gen, ci la informatii de cultura generala) A? VREA sa fiu mai buna… P?STREZ cu drag trandafirii primiti de-a lungul timpului (si care intre timp s-au uscat, desigur) intr-un aranjament floral foarte frumos… sta langa calculator si-mi incanta privirea zi de zi… MI-A? FI DORIT sa locuiesc la curte… sa am gradina mea cu crini, gradina mea cu legume, un leagan, un gratar si o masa de lemn la umbra unui tei… NU iMI PLACE sa vad suferinta in jurul meu… mi se strange stomacul si simt ca-mi vine sa plang… M? TEM de singuritate… cred ca este cea mai mare temere pe care o am AUD mereu la stiri evenimente triste, despre oameni care s-au sinucis, au avut accidente sau au dat altora in cap… si ma apuca depresia. Motiv pentru care ma uit foarte rar la tv. Adica cam o ora- doua pe saptamana. Si mi-e tare bine asa. iMI PARE R?U cand vad in jurul meu atati oameni rai si egoisti… cat de frumoasa este lumea si cat de mult o uratim noi, oamenii… iMI PLACE sa rad, sa visez, sa iubesc, sa miros iarba proaspat cosita si parfumul brazilor… NU SUNT perfecta, dar ma perfectionez pe zi ce trece :) DANSEZ foarte rar si silita de imprejurari. Nu-mi place, nu am aceasta capacitate, nu simt nevoia… insa ii admir pe cei care danseaza frumos si armonios si le place. CÂNT foarte foarte rar – doar cand incerc sa-i reproduc iubitului meu vreo melodie, ca sa-si aduca aminte de ea. Nu am voce si nici ureche muzicala, asa ca stau cuminte. NICIODAT? nu spun niciodata, pentru ca intotdeauna exista si exceptii… RAR sunt trista. Incerc sa gasesc motive de bucurie in orice lucru si situatie, sa-mi fac singura zilele cat mai frumoase. O zi in care nu am zambit macar odata e o zi pierduta… PLÂNG! rar si bine

Contacteaz-o pe crin_alb

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.