Chat cu Cristea_alexa_maria

 Acasa \  Femeie Brasov \ Cristea_alexa_maria
 
Cristea_alexa_maria
Cristea_alexa_maria
NAN
... Cristea_alexa_maria - 26 ani Descriere: Lumea virtuala. milioane de persoane, fotografii, Sperante. dar tot atatea minciuni, Incertitudini si Dezamagiri. te rupi de realitate, vrei sa vezi, sa speri. ILUZII pe care ti le crezi in INCONSTIENTA, te rupi de REALITATE, speri ca ti se poate intampla ceva frumos, ca vei intanli persoane deosebite. Nu vrem decat sa iubim din NOU. si vrem sa fim iubiti cu PASIUNEA de care nu am avut PARTE. E greu sa intanlesti in viata reala o persoana pe care ai cunoscut-o aici, Uneori ai ocazia sa intanlesti persoane total diferite de cea ce sunt, care stiu bine sa se ascunda realitatii. s-au poate este mult peste asteptarile tale. Sa DARUIESTI totul, sa sacrifici totul fara SPERANTE:*

Contacteaz-o pe cristea_alexa_maria

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.