Chat cu Danemara

 Acasa \  Femeie Dambovita \ Danemara
 
Danemara
Danemara
NAN
... Danemara - 35 ani Descriere: Sa poti zimbi senin in zile cu furtuna, Cind soarele se ascunde si nori se aduna, Sa poti iubi si atunci cind intilnesti si ura, Si-in inima si in suflet sa descoperi zgura. Zimbeste si iubeste caci viata e un dar, Si clipa nu asteapta si nu se intoarce iar.

Contacteaz-o pe danemara

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.