Chat cu Dani_oana

 Acasa \  Femeie Brasov \ Dani_oana
 
Dani_oana
... Dani_oana - 35 ani Descriere: persoana sociabila care detesta minciuna, dubliCITATEA, inselatoria. Cu tine-n gand. ! "Cu Tine-n gand, te chem sa vii Sa-mi aperi viata de-orice cuget rau. Te chem din zori de flori si simfonii, Cu ingeri albi plutind in jurul tau. Cu tine-n gand, te chem sfios, Privind sub pleoape cerul instelat. Cu tine orice gand e-un vis frumos Si orice vis frumos e-adevarat. Cu tine-n gand, doar eu si tu, Un psalm de Har sa fie viata mea. Doar nu sa spun atunci cand tu spui nu, Si da sa spun la orice spui tu da. Cu tine-n gand, c-an Paradis, De-acum si pana-n cer ma voi trezi. Cu tine-n gand sa fiu pe cai de vis Si iar cu tine-n gand in zori de zi!

Contacteaz-o pe dani_oana

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.