Chat cu Daniela_mihai123

 Acasa \  Femeie Ialomita \ Daniela_mihai123
 
Daniela_mihai123
Daniela_mihai123
Daniela_mihai123
Daniela_mihai123
Daniela_mihai123
NAN
... Daniela_mihai123 - 34 ani Descriere: I m selfish, impatient, and a little insecure. I make mistakes, I m out of control, and at times hard to handle. But if you can t handle me at my worst, then you sure as hell don t deserve me at my best. (Marilyn Monroe)

Contacteaz-o pe daniela_mihai123

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.