Chat cu Deeea_blondutza_vd

 Acasa \  Femeie Sibiu \ Deeea_blondutza_vd
 
Deeea_blondutza_vd
Deeea_blondutza_vd
NAN
... Deeea_blondutza_vd - 33 ani Descriere: Traieste-ti viata! "Nu uita niciodata ca pielea se increteste, parul incarunteste, iar zilele se aduna in ani. Dar ce e mai important se conserva: forta si determinarea ta nu au varsta. Spiritul tau e cel care indeparteaza panzele de paianjen. Dincolo de orice punct de sosire e unul de plecare. Dincolo de orice reusita e o alta incercare. CaT timp traiesti, simte-te viu. Daca ti-e dor de ce faceai, fa-o din nou. Nu te pierde printre fotografii ingalbenite de timp. Mergi mai departe atunci cand toti se asteapta sa renunti. Nu lasa sa se toceasca taria pe care o ai in tine. Fa astfel ca in loc de mila, sa impui respect. Cand nu mai poti sa alergi, ia-o la trap. Cand nu poti nici asta, ia-o la pas. Cand nu poti sa mergi, ia bastonul. Insa nu te opri niciodata. " Madre Teresa de Calcutta Cat despre mine as putea sa spun ca sunt asa si pe dincolo. de fapt sunt un om normal printre multi altii pe cale de disparitie. infrunt viata zi de zi cum o mai fac si altii.

Contacteaz-o pe deeea_blondutza_vd

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.