Chat cu Deramo32

 Acasa \  Femeie Bucuresti \ Deramo32
 
Deramo32
Deramo32
Deramo32
Deramo32
Deramo32
NAN
... Deramo32 - 36 ani Descriere: O persoana obisnuita, cu defecte si calitati. Descrierile personale sunt inevitabil subiective, astfel incat nu consider ca ar fi relevanta o enumerare de "plusuri" si "minusuri" si oricum, fiecare te percepe in felul lui.

Contacteaz-o pe deramo32

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.