Chat cu Dragomir_elene

 Acasa \  Femeie Bucuresti \ Dragomir_elene
 
Dragomir_elene
Dragomir_elene
Dragomir_elene
Dragomir_elene
Dragomir_elene
NAN
... Dragomir_elene - 26 ani Descriere: Simtindu Mi, gandindu Mi, traindu Mi Total BARBATUL Un mugur bland de lacrime someaza ochii, dinspre tine. Drumuri, durute cratime, mi te ascund, dar nu de mine. Unice, tie prin har, candori iti stau cununa pura fruntii, iar mici si palide erori, nu maculeaza cerul nuntii. Genomul tau e libertatea si, chiar de-un pas e ratacire, paradoxal, doar castitatea e legea-n care ESTI IUBIRE! Tu, ce cobori adanc in mine, amplu, semintele LUMINII, aprinzi in NOI ceruri depline, prin care se exprima crinii. Esti si tu, un barbat, putin, dar restul mult, iti e inaltul; iar, din caderile-ti retin ca-n fond, tu esti total, BARBATUL. lui MDM.

Contacteaz-o pe dragomir_elene

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.