Chat cu E_lena2

 Acasa \  Femeie Giurgiu \ E_lena2
 
E_lena2
E_lena2
E_lena2
NAN
... E_lena2 - 35 ani Descriere: fara "cf", "esti maritata?", "cu ce te ocupi"si altele asemeneafara agramatisme (da, sunt alergica!), fara crisparisi fara oameni cu o capacitate atrofiata de autoevaluareimi asum aroganta unor discutii iesite din cotidian, cu oameni frumosi la minte, suflet si trupdaca imi spune cineva ca visez cai verzi pe pereti, il desfid :)

Contacteaz-o pe e_lena2

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.