Chat cu Elyss

 Acasa \  Femeie Bistrita-Nasaud \ Elyss
 
Elyss
Elyss
Elyss
Elyss
Elyss
NAN
... Elyss - 33 ani Descriere: Pe cer nu exista nicio diferenta intre Est si Vest. Fiecare om isi creaza propriile diferente, apoi le crede adevarate. Viata este un dar. Totusi, nu este nemasurata. Sunt aici pentru prietenie, socializare. Imi plac lucrurile care curg firesc. Doresc sa cunosc o persoana educata, apropiata ca varsta, din Cluj-Napoca. Poate se leaga o prietenie. Poate si dragostea. Daca tu crezi ca vrei sa ma cunosti si nu sunt aici, lasa-mi un mesaj. Fii sigur, hotarat, cald si inteligent. Edit later:*

Contacteaz-o pe elyss

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.