Chat cu Ema1971

 Acasa \  Femeie Dolj \ Ema1971
 
Ema1971
Ema1971
Ema1971
Ema1971
Ema1971
NAN
... Ema1971 - 31 ani Descriere: Sincera si directa. Caut om capabil sa-mi, tina piept si sa demonstreze ca omenia este moneda cea mai rara din viata. Iubesc muzica simfonica, natura, animalele, tot ce tine de cultura si stiinta, pictez cand am dispozitie si, caut sa exist fara a complica pe altii prea mult Nu doresc aventura. Sunt o femeie ce are totul, mai putin un om deosebit din toate punctele de vedere.

Contacteaz-o pe ema1971

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.