Chat cu Estell

 Acasa \  Femeie Bucuresti \ Estell
 
Estell
Estell
NAN
... Estell - 28 ani Descriere: sunt nici frumoasa, nici urita, nici bogata, nici saraca, imi plac oamenii si acord circumstante atenuante oricarei persoane, dar pastez distanta dintre mine si cei care vorbesc necuvincios. viata este atit de scurta incit este pacat sa ni-o scurtam si noi. sunt o femeie calma, am multa intelegere ptr persoanele suferinde de boala, imi place sa ascult muzica picaturilor de ploaie. si-mi place sa privesc orizontul cu toate transformarile lui.

Contacteaz-o pe estell

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.