Chat cu Eusicumine

 Acasa \  Femeie Bucuresti \ Eusicumine
 
Eusicumine
Eusicumine
NAN
... Eusicumine - 39 ani Descriere: Urata, proasta, cu fata slinoasa de purcea, adesea isterica, somera cu 5 copii (varste intre 0-6 ani)si posesoare de trabant. Ptr ca da bine clona mea in pozele alea toti vor sa mi-o ***** fara sa-mi stie numele sau sa-i intereseze daca a 2-a zi ma calca tramvaiul. Dar eu il caut pe Fat-Frumos cu creierul gros, cu umorul haios, posesor de Q7, cu vila, piscina si contul mare(doar are 5 copii de crescut si casa de intretinut). Daca iti place concediul la mare trandavind la soare, sau toate serile la, o bere cu baietii" sau wekend-ul acasa in varful patului la televizor, atunci. RUN FRUMOSULE mai sunt multe profiluri de vizitat. Nu iti place natura si urci muntele de la volanul masinii, nici plimbarile in parc?. RUN Iarna tragi cate o dusca la fiecare sfert de ora de frica gerului?. RUN Te deranjeaza ca nu am 90-60-90? GO GO GO I am not looking for a S_x budy. Am la mine in cartierul rau faimat de unde alege destui boschetari neinsurati (carora le plac manelele)cu lanturi de aur groase la gat si limuzini, asa ca nu ma mai numiti c. a de ciuda ca nu fac web s_x( apropo. sunt prea saraca sa-mi cumpar unu. ) Mai faceti un review la descrierea cu ceia ce caut +ce mai intelegi din descrierea mea. Daca este greu de inteles ptr unii, fac mai jos un rezumat. Cine ar trebui sa nu ma contacteze? * Aia de vor sa-mi comunice ca am ochi frumosi si sunt super draguta, dar pacat ca sunt grasa, proasta, etc. STIU DEJA. *Fanii de aventuri cu femei mai mature (adica cei pana in 30 de ani) *Inaltimea. port tocuri si trec de 1:70m n-as vrea sa-ti scuip seminte in cap. iar daca mai ai si sub 75kg. chiar imi ajung cei 5 copii. nu mai am nevoie de altii. *Si inca ceva. cei care au nevoie de cafenea, ceainerie, restaurant, etc in toiul noptii. abtineti-va. inca nu mi-am deschis acasa asa ceva. Deci. TARZAN, ai la dispozitie doar un mesaj care sa imi capteze atentia. Gandeste-te de doua ori pana il scrii, fie el si pe chat. Daca nu imi place, te blochez imediat si forever !

Contacteaz-o pe eusicumine

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.