Chat cu Federica

 Acasa \  Femeie Caras-Severin \ Federica
 
Federica
Federica
Federica
Federica
Federica
NAN
... Federica - 33 ani Descriere: Nu-mi poti intinde mana Nu ai de cea Nu ma poti auzi, Nu vreia Nu ma poti intelege, Nu stiia Nu ma poti iubi, Nu ma cunostia Nu ma poti privi, N-ai avea ce vedeaa Nu ma poti uri, Nu te las eua Nu ma poti uita, Chiar de ai vreaa Nu ma poti simti, Chiar de sunt langa tinea Nu ma poti gusta, Chiar de sunt dulcea Nu ma poti refuza, Chiar de spui nua Nu vei vedea mesajul Chiar de-l vei citia Mesajul sunt eu!.

Contacteaz-o pe federica

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.