Chat cu Ingrid6

 Acasa \  Femeie Gorj \ Ingrid6
 
Ingrid6
Ingrid6
Ingrid6
Ingrid6
... Ingrid6 - 26 ani Descriere: Pe aripele mele urcam in sageti de cristale, un zbor spre tine-mi atinge chemarea. De-ai sti ce mult insemni pentru mine Nu-ti poti accepta mirarea. In sanul meu sa-ti cuprind privirea as vrea si strigat de clopot de zori inspre noi deschizandu-ne geana. Un parfum de transpareanta divina ne mangaie fata, Ai tai ochi Ai mei ochi privesc apuzul zorilor. E dimineata soarelui din noi. Imi pierd auzul daca nu-ti simt suflarea in obrazul meu, Imi pierd vederea daca nu vad stelele topindu-se in cer de lumina prin ochii tai, Imi pierd simturile daca se lasa noaptea fara sa ma iubesti, Imi pierd gustul daca nu sorb sufletul din tine peste al meu. Iubesc Flacara Dumnezeului din tine Iubesc ochii tai fiindca-i pot vedea Iubesc soaptele tale fiindca le pot auzi Iubesc sufletul tau fiindca i-l pot simti Ador sarutul tau mai mult decat orice pe lume fiindca ma innalta direct in Lumina Iubirii Divine In care TOTUL este cu putinta.

Contacteaz-o pe ingrid6

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.