Chat cu Iulia_22

 Acasa \  Femeie Mehedinti \ Iulia_22
 
NAN
... Iulia_22 - 29 ani Descriere: Nu stiu daca o pot numi chiar descriere personala dar vreau sa spun clar ce-mi doresc de aici. Sa nu fiu contactata de inculti, retarda ti, casa toriti, complex ati, sof eri, obs edati sexual si alte categorii cu acest statut. Imi doresc sa comunic cel putin, cu un om normal, echilibrat, si sa avem niste discutii cu"aroma" de inteligenta, in masura in care se poate. In alte cazuri nu vreau sa-mi pierd timpul, neuronii si mai ales. rabdarea.

Contacteaz-o pe iulia_22

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.