Chat cu Iulia25

 Acasa \  Femeie Bucuresti \ Iulia25
 
Iulia25
Iulia25
Iulia25
Iulia25
Iulia25
NAN
... Iulia25 - 37 ani Descriere: fiinta umana, cu mintea intreaga(sper eu), cu mult devotament fata de cei din jur si de un real ajutor care nu vrea dacat sa fie iubita, respectata si inteleasa. Poate cer prea mult de la viata, dar asta sunt eu in cateva cuvinte, daca tot mi s-a cerut sa ma descriu.

Contacteaz-o pe iulia25

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.