Chat cu Jeje

 Acasa \  Femeie Ialomita \ Jeje
 
Jeje
NAN
... Jeje - 41 ani Descriere: Dumnezeu, domnilor, a lasat femeii libertatea de a alege daca vrea sa fie virtuoasa sau prefera sa fie, cum va place dumneavoastra sa spuneti o curva. Eu domnilor n-am fost interesata sa aleg. N-am putut dispretui nici dorinta, nici reversul ei. Si nici acum n-as vrea sa par o femeie jignita, care se razbuna lovind in barbati. Ca sa va scutesc de orice dubiu, va declar ca le-am dispretuit intotdeauna pe feministe, convinsa ca ele nu fac decat sa incurajeze misoginismul si sa transforme sexul in politica. Eu n-am simtit nevoia sa ma bat pentru dreptul femeilor. M-a interesat un singur drept, si acela doar in legatura cu mine. Dreptul la dragoste. Sunt egoista ce vreti? Egoista pana in fundul sufletului. Dar nu mi-a placut ca dragostea sa semene cu o perna veche. P. S: Am marea rugaminte sa cititi si cea ce caut si sa nu ma mai abordati daca nu aveti caracteristicile dorite de mine. Ne-am pierde timpul aiurea. Multumesc

Contacteaz-o pe jeje

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.