Chat cu Krs

 Acasa \  Femeie Prahova \ Krs
 
Krs
Krs
Krs
Krs
Krs
NAN
... Krs - 35 ani Descriere: I am looking for a real gentleman, a knight, who is ready to help his ladylove in every dificult situation. I ned a clever intelligent man, a good conversationalist, ready to hold a dialogue on any topic. I like men, who lead a healthy life style, do sports (maybe boxing or martial arts)and attend gym regularly. I ned a strong man. He should be also serious concerning marriage and family life.

Contacteaz-o pe krs

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.