Chat cu Mariana_1

 Acasa \  Femeie Ialomita \ Mariana_1
 
Mariana_1
Mariana_1
Mariana_1
Mariana_1
Mariana_1
NAN
... Mariana_1 - 29 ani Descriere: sunt o persoana cu constiinta, asa ma consider eu si din cauza asta pierd mereu viata mi se pare grea de unul singur dar ca sa gasesti pe cineva compatibil e foarte greu. daca in aceasta viata sunt asa cum sunt intr-o alta viata as vrea sa fiu opusul a cea ce sunt acum

Contacteaz-o pe mariana_1

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.