Chat cu Marimari

 Acasa \  Femeie Suceava \ Marimari
 
Marimari
Marimari
Marimari
Marimari
Marimari
NAN
... Marimari - 32 ani Descriere: I love to experience life without jumping of clifs. I love being busy without being exhausted. Balance in life is what its all about. I have travelled a large part of the world, but ned to se more. Yet, I love coming home and sitting by the fire with a glass of wine and a companion that makes me fel safe and passionate.

Contacteaz-o pe marimari

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.