Chat cu Martina06

 Acasa \  Femeie Caras-Severin \ Martina06
 
Martina06
Martina06
NAN
... Martina06 - 40 ani Descriere: Femeia frumoasa place ochiului, femeia blanda place inimii. Prima este o adevarata bijuterie, dar a doua este o comoara-Napoleon Bonaparte. A simti, a iubi, a se devota, va fi intotdeauna textul femeilor-Honore de Balzac. Femeia este tot ce isi doreste barbatul si niciodata nu este de ajuns-Simone de Beauvoir. Femeia este o mancare pentru zei, gatita de diavoli-William Shakespeare. O femeie trebuie sa fie doua lucruri: clasica si fabuloasa-Coco Chanel. E greu sa daruiesti ceva unui barbat caruia ai vrea sa-i daruiesti universul-Jorge Luis Borges I am very definitely a woman and I enjoy it-Marilyn Monroe.

Contacteaz-o pe martina06

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.