Chat cu Mytoo

 Acasa \  Femeie Sibiu \ Mytoo
 
Mytoo
Mytoo
Mytoo
Mytoo
Mytoo
NAN
... Mytoo - 30 ani Descriere: You in the moonlight With your slepy eyes Could you ever love a woman like me? Sometimes I?m a strong woman, Sometimes I?m cold and scared And, sometimes, I cry. Lovers forever face to face My city or mountain Stay with me, stay I ned you to love me I ned you today Give to me your leather Take from me my lace.

Contacteaz-o pe mytoo

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.