Chat cu Nagyramona

 Acasa \  Femeie Arad \ Nagyramona
 
Nagyramona
NAN
... Nagyramona - 33 ani Descriere: Ti-e teama, inima! Sa nu plangi pe strada! Te uita prin mine cum cad ploi pe noi; Udati de cuvinte, raniti de uitare, Te tinem de mana pe-un drum inapoi. Azi bati mult mai tare si dori dinspre noapte; Priveste la cerul plecat pe copaci, Prin irisii mei verzi-galbeni de toamna Cand dusi sunt cocorii si n-am niciun vraci. Mai stai langa mine! E muzica-n stele si luna ingana un zbor de cuvant; Cad pietre din suflet pe visele mele si-adie tristetea prin plete de vant. Zadarnic alergi, zaluda, in noapte, Cu atriile toate intoarse la mal; Ai lacrimi in doruri si cearcane-n soapte; Asteapta-ma, inca, mi-e gandul amar! Ţi-e teama, inima! Sa nu plangi pe strada! iti dau aripa mea - tu poti sa mai zbori - si uita de lume, oricum, viata-i scurta! Mai stai inc-o toamna, tu nu stii sa mori! Ţi-e teama, inima! Sa nu plangi, te rog! Ileana Popescu Baldea Eu nu cunosc iubirea pe nuante, Eu pot muri iubind sau pot pleca, Nu cant doar cate-o strofa din romante. Pot darui nimic, sau viata mea. Eu nu cunosc un drum pe jumatate Desi ma tem s-ajung la cate-un capat, Eu pot iubi adanc, pana la moarte Dar cer ca visul sa nu fie searbad. Eu nu-mi duc zboru-n rest de sentimente Caci ma inalt cu aripile mele, Eu nu iubesc iubirile absente Nici nu cersesc firimituri de stele. Du-ti mana acum la tampla si invata Ca nu-s numai o mana de pamant, Nu-ncap in colivia ta de viata Cu toate cate vreau si cate sunta. Simt cum ucide tacerea, indiferenta si raceala, Cum se intinde uneori mai mult ca boala, Si lent ucide sentimente si relatii, De parca ai lucra la matematica cu fractii. Este un zid ce sta aievea-n fata, Ce poti sa il darami sau sa il rupi ca pe o ata Dar dincolo imi aste frica ca sa trec, De spaima si de teama sau esec. Ajuta-ma sa-l sar si nu sa il daram, Si iti voi multumi mereu pe-acest taram. o amintire sta spanzurata de-o craca de dor, as vrea sa reinvie, atat de mult o ador, dar vantul turbat o spulbera-n cer, cui sa ma plang si cui sa i-o cer? s-o cer de la ape, s-o cer de la stele, dar apele si stelele n-au grijile melea ursitorile mi-au urzit zadarnic s-o caut, amintirea s-a transformat in cantec de flauta

Contacteaz-o pe nagyramona

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.