Chat cu Neb

 Acasa \  Femeie Bucuresti \ Neb
 
Neb
Neb
Neb
Neb
... Neb - 33 ani Descriere: Cand eram copil, lumea crestea laolalta cu mine. Muntele Parang imi sufla in ceafa, asa cum imi va fi suflat, mai tarziu, cate o femeie. numai ca toate cate mi se intamplau atunci nu aveau in sine nici o datorie. imi amintesc cum a venit odata din zavoi, dinspre merii lui Scornea, un pui de caprioara, pana in spatele casei noastre cea alba, langa ciutura. ratacit sau definitiv pierdut, auzise un zgomot. infricosat de singuratate, din ezitare in ezitare, venise sa vada cum este acolo, la oameni. eu taiam niste surcele de foc. s-a apropiat tremurand, ceva din ochii aceia am mai intalnit, mult mai tarziu, in ochii anumitor femei, in aceleasi situatii. a mirosit lemnele cazute imprejurul butucului, exact la taietura, si vroia sa miroase inclusiv taisul. fara nici un fel de gest, pironiti de tainele copilar

Contacteaz-o pe neb

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.