Chat cu Nicolebrasov

 Acasa \  Femeie Bihor \ Nicolebrasov
 
Nicolebrasov
Nicolebrasov
Nicolebrasov
Nicolebrasov
Nicolebrasov
NAN
... Nicolebrasov - 34 ani Descriere: Buna eu sunt o femeie sincera si de grave sunt franceza eu viata in Franta astfel incat sa fie un pic mai indulgent cu mine te rog. Sunt cum ma vedea pe fotografie. Eu sunt serios in cautarea mea, si am un scop specific, am cautare unele dintre adevarate si reale pentru tot restul vietii mele.

Contacteaz-o pe nicolebrasov

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.