Chat cu Nicolion65

 Acasa \  Femeie Gorj \ Nicolion65
 
Nicolion65
Nicolion65
Nicolion65
Nicolion65
Nicolion65
NAN
... Nicolion65 - 29 ani Descriere: Cu maturitate, intelepciune, clasa, stil si eleganta. Sunt femeie si sta in firea mea sa vad lucrurile mai mult cu inima, deci nu imi critica alegerile. Poate tocmai pentru ca vedem frumosul alegem uneori oamenii nepotriviti. Fiindca ne incapatanam sa credem ca dincolo de aparente exista un suflet minunat. Sunt femeie si stiu sa fac multe lucruri. Pot sa ma descurc singura in multe situatii. Cu toate astea, as aprecia daca uneori ai face macar o incercare sa imi usurezi situatiile cu care sunt nevoita sa ma confrunt. Sunt femeie. Nu simt nevoia sa ma justific de ce am nevoie de o pereche de pantofi in plus, chiar daca dulapul meu de acasa da pe dinafara de alte perechi. Eu nu iti critic nevoia de a monta prize nefolositoare in toata casa sau de a lua decizii costisitoare si, aparent, fara rost. intoarce-mi politetea si nu te mai simti dator sa imi pui sub inventar garderoba. Sunt femeie si imi cunosc limitele, chiar daca uneori incerc sa le depasesc. Nu ma privi indoielnic atunci cand incerc sa raman in picioare oricat de mari ar fi valurile. ?tiu si eu ca ma clatin la fiecare izbitura, dar fac tot posibilul sa nu ma prabusesc. ?tii ce m-ar ajuta cel mai mult: o imbratisare. Fiindca noi, femeile, pretuim mai mult o clipa de afectivitate decat orice altceva. Sunt femeie. Da. imi place mult sa ma joc cu hainele. ?i sa fac tot felul de combinatii, in functie de ce se cere pe moment. Nu imi judeca moravurile prin prisma unei imbracaminti ce pare provocatoare. Gandeste-te mai bine, poate ai sa intelegi ca nu fac asta doar pentru mine… Sunt femeie. Nu imi cere sa gandesc mai mult decat pot simti, sa ofer mai mult decat pot primi. Fiindca, la un moment dat, chiar si rabdarea mea se va termina. ?i, chiar daca noi vrem sa vedem dincolo de aparente, o sa obosim sa tot cautam ceva ce intarzie la infinit…

Contacteaz-o pe nicolion65

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.