Chat cu Otilia_dan

 Acasa \  Femeie Bucuresti \ Otilia_dan
 
Otilia_dan
Otilia_dan
Otilia_dan
Otilia_dan
Otilia_dan
NAN
... Otilia_dan - 30 ani Descriere: Sunt persoana potrivita, daca iti doresti sa fi acolo unde este intelegere, comunicare, dragoste si mult respect. Te-am visat pe tine, domn elegant, prezentabil. In visul meu duceai lipsa de o prietenie sincera si de lunga durata. Eu ti-am oferit clipe fericite, dragoste si intelegere. Oare poate deveni acest vis realitate?

Contacteaz-o pe otilia_dan

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.